FC Emmen Podcast #20: Waar blijft die nieuwe spits?

Voordat de podcast begint krijgt de luisteraar eerst een inkijkje bij de redactievergadering van de podcast. In aflevering 20 wordt uitgebreid stilgestaan bij het gelijkspel tegen ADO Den Haag. Het panel is het wel eens dat een punt, tegen een directe concurrent, te weinig is.

Het wachten is op de nieuwe spits. Niels Dijkhuizen is op de Oude Meerdijk, maar ziet nog geen nieuwe spits. "De spits moet er wel voor zondag zijn, voor het duel tegen Willem II, anders is het te laat." Want ook tegen ADO Den Haag laat Emmen zien moeite met scoren te hebben. "De bezetting in de zestien klopt ook niet."

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Dick Heuvelman (sportgeweten)

Presentatie
René Posthuma

FC Emmen Podcast #20: Den nieuwe spits moet er snel komen

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

| iTunes / Apple Podcasts | Google Podcasts | Stitcher | Spotify | TuneIn |

RTV Drenthe Podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen weekend van FC Emmen door. Daarnaast is er ook plaats voor andere sport uit onze provincie.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak met gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele onderwerpen die spelen in Drenthe.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste radiodocumentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze vierdelige serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: