Supportersactie FC Emmen levert 30.012 euro op

VOETBAL - De supportersactie 'Ga staan als je voor Emmen bent' heeft een bedrag opgeleverd van 30.012 euro. Dit bedrag werd vanmiddag overhandigd aan Ben Haverkort, commercieel directeur van FC Emmen. De club moet dat bedrag gebruiken voor het aantrekken van nieuwe spelers.

Daan Hooiveld, woordvoerder van het supporterscollectief, is in zijn nopjes met het opgehaalde bedrag. "Mooi om te zien dat de supporters zo betrokken zijn bij de club en dat we dit met negen man hebben kunnen doen." In totaal ontving het supporterscollectief ruim 2.100 donaties.

Apetrots

Haverkort nam met een brede glimlach de cheque in ontvangst. "Ik ben apetrots met de hele actie. Dan zie je toch de enorme betrokkenheid van onze supporters en wat ze doen voor de club."

Haverkort weet nog niet wie FC Emmen gaat halen, maar Hooiveld heeft wel een suggestie voor de club. "Als je nu twee jonge jeugdspelers een contract kunt aanbieden van dit geld, dat zou fantastisch zijn, ook voor de regio."

FC Emmen - PSV

Vanavond speelt FC Emmen in de eredivisie tegen PSV. De wedstrijd begint om 20.00 uur, de uitzending op Radio Drenthe om 19.30 uur.

Deel dit artikel: