Stelling: Ik snak naar de lente

Lente in Drenthe
Lente in Drenthe, snak jij naar het voorjaar? © NOVUM/PERSBUREAU METER
Koning Winter liet zich afgelopen week duidelijk zien. Nog altijd kan de vorst Nederland flink ontregelen. Daarbij komt ook nog dat we een groot deel van de winter al te maken hebben met een avondklok. Op naar een mooie lente?
Uiteraard zorgde de winter voor veel mooie plaatjes, schaatsplezier en creativiteit in de sneeuw. Drenthe trok er massaal op uit, maar om 21.00 uur zat iedereen wel weer verplicht binnen. De afgelopen week kregen we ook weeralarm na weeralarm, zelfs nu het dooit zijn de wegen alsnog spekglad.
De grootste 'ellende' lijkt er voorlopig echter op te zitten, al weet je het maar nooit in Nederland. Komende week stijgt de temperatuur, het weer wordt al lenteachtig.

Stelling

Wat vind jij? Verlang je al naar langere dagen, een voorjaarszonnetje op je gezicht en bloeiende narcissen? Of is dat wat te overdreven en is het winterweer in welke vorm eigenlijk best lekker?

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.