8.000 lichtjes bij FC Emmen - PEC Zwolle

VOETBAL - Bij FC Emmen - PEC Zwolle branden morgenavond 8.000 lichtjes. Ieder lichtje staat symbool voor een kop soep die vervolgens wordt rondgebracht bij iemand in het verzorgingsgebied van FC Emmen, die wel een steuntje in de rug kan gebruiken in tijden van corona.

FC Emmen en Soep op de Stoep slaan de handen ineen om op 1, 2 en 3 maart in totaal 8.000 eenzame mensen een kop soep te bezorgen. Mensen kunnen meedoen aan deze actie door een lichtje te bestellen via www.fcemmen.nl/soep. Voor 2,50 doneer je een lichtje en de kop soep, die daarbij hoort, zal door Soep op de Stoep rondgebracht worden. Ook kun je ervoor kiezen om zelf de kop(pen) soep naar iemand toe te brengen.

Coördinator bij FC Emmen, Jos Schaart, legt uit: "Wij zetten graag de kracht van FC Emmen in om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. In deze coronatijd zijn heel veel mensen erg eenzaam, terwijl wij van mening zijn dat niemand eenzaam mag zijn, daar maken wij ons hard voor. Ook onze eerste selectie omarmt dit initiatief door de eerste 100 koppen soep te doneren. Een prachtig gebaar."

Meer over dit onderwerp:
Emmen voetbal FC Emmen Eredivisie soep
Deel dit artikel: