Arjan Bos verruilt TVM voor LV Groep in Vlaardingen

Arjan Bos wordt vanaf 1 september directievoorzitter van de LV Groep uit Vlaardingen, een internationaal bedrijf in logistiek en transport. Na 27 jaar neemt hij afscheid van transportverzekeraar TVM uit Hoogeveen. Wel blijft hij aan als voorzitter van het TT Circuit.

"Na 27 jaar werkzaam te zijn geweest bij TVM, waarvan de laatste 20 jaar als CEO, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging", laat Bos weten. "De dynamiek van de logistiek- en transportsector heeft me altijd enorm aangesproken. Ik ben verheugd dat ik bij LV Groep als directievoorzitter aan de slag kan gaan." Bos krijgt er ook de commerciële portefeuille in beheer.

LV Groep 100 jaar

LV Groep is met 33 vestigingen wereldwijd een grote speler op de internationale markt van logistiek en transport. Het bedrijf heeft een omzet van circa 200 miljoen euro en ruim 500 FTE's. Dit jaar viert LV Groep haar 100-jarig bestaan. Het bedrijf houdt zich vooral bezig met logistiek rondom grootschalige on- en offshore energieprojecten, zoals de bouw van olieplatforms en windmolenparken.

Trots

Bos is voorlopig nog niet weg uit Hoogeveen. Tot 31 augustus is hij nog in dienst van TVM. Hij kan het bedrijf, naar eigen zeggen, met een gerust hart achterlaten. "Ik laat mede dankzij de grote inzet en betrokkenheid van vele medewerkers een uitermate solvabel en toekomstbestendig TVM achter, daar ben ik trots op." Vorig jaar december maakte Arjan Bos zijn vertrek bij de Hoogeveense transportverzekeraar al wereldkundig. Hij wist toen nog niet wat hij daarna ging doen.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Hoogeveen TVM Arjan Bos
Deel dit artikel: