FC Emmen Podcast #27: Dijkhuizen loopt woedend de podcast uit

In aflevering 27 van de FC Emmen Podcast blikken de panelleden terug op het gelijkspel van FC Emmen bij FC Groningen. De 1-1 voelt als een nederlaag. Emmen was beter en dus voelt het gelijkspel als een nederlaag. Toch loopt de discussie weer hoog op.

Niels Dijkhuizen verlaat woedend de podcast als Dick Heuvelman zegt dat Michael de Leeuw de beste spits van Emmen is. "Hier wil ik niet meer naar luisteren. Vier weken geleden vond je het geen spits en twee weken geleden zeg je dat De Leeuw er maar eens naast moet staan en nu vind je hem de beste."

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Dick Heuvelman (sportgeweten)

Presentatie
René Posthuma

FC Emmen Podcast #27 Niels Dijkhuizen verlaat boos de podcast

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

| iTunes / Apple Podcasts | Google Podcasts | Stitcher | Spotify | TuneIn |

RTV Drenthe Podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen weekend van FC Emmen door. Daarnaast is er ook plaats voor andere sport uit onze provincie.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak met gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele onderwerpen die spelen in Drenthe.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste radiodocumentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze vierdelige serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: