Doe mee: met vrolijke foto's vieren we de start van de lente

De lente is begonnen! Met een fotowedstrijd vieren we de start van het voorjaar. Doe mee en zet die frisse kleuren en bloeiende bloemen op de foto. Daarmee maak je kans op een mooie afdruk.

Het voorjaar heeft iets feestelijks. Geel, paars, wit, oranje: overal in het landschap komen bloemen tevoorschijn. Van de lente van '21 maken ROEG! en Biblionet Drenthe iets speciaals. En daar kan jij aan meedoen!

Win!

Laat jouw mooiste lente-foto zien op Instagram met #roeglente. Daarmee maak je kans op:

Een pronkstuk in de tuin: Jouw foto als tuinposter, de afmeting mag je zelf uitkiezen, maximaal 2 bij 1,5 meter.

Boekenlegger: Jouw foto op een boekenlegger, een cadeau voor jezelf en voor andere lezers. Want deze speciale boekenlegger met jouw foto wordt bij het lenen van een boek aan leden van de bibliotheek aangeboden.

Uitbundige poster: Van in totaal negen foto's wordt een uitbundige lente-poster gemaakt, die een plekje krijgt in de bezoekerscentra van de Drentse natuurgebieden en de bibliotheken in Drenthe. Staat jouw foto op de poster, dan krijg je de poster cadeau.

Hoe doe je mee?

Er zijn maar twee punten waar jouw lente-foto aan moet voldoen: 1: vrolijk en 2: gemaakt in Drenthe.

Deel jouw foto uiterlijk 21 april op Instagram met de hashtag #roeglente. Je doet dan automatisch mee met de wedstrijd.

De jury bestaat uit natuurfotografen, Biblionet Drenthe en de ROEG!-redactie. Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Door deel te nemen aan de wedstrijd geef je toestemming voor publicatie van de foto (met naamsvermelding).

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
ROEG! Natuurnieuws lentefoto
Deel dit artikel: