Hurry Up verliest van Lions ondanks goede eerste helft

Hurry-Up
Trainer/coach Joop Fiege spreekt zijn manschappen toe © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Hurry Up heeft een goede eerste helft tegen de Lions, geen vervolg kunnen geven. Na een 19-17 ruststand, werd met 29-34 verloren.
Door de nederlaag blijven de Zwartemeerders laatste in de kampioenspoule met drie punten uit vier wedstrijden. Koploper Aalsmeer heeft vijf punten meer, maar ook een wedstrijd meer gespeeld.
Hurry Up nam direct het initiatief en had bijna de gehele eerste helft een paar doelpunten voorsprong. Het team van trainer Joop Fiege scoorde een paar keer prachtig, met onder ander twee mooie 'vliegers'.

Rood Suelmann

Keerpunt in de wedstrijd leek de directe rode kaart van Ronald Suelmann. De rechteropbouwer werd zwaar bestraft voor een twee minuten overtreding. Scheidsrechters Schols en Martens waren echter onverbiddelijk en Suelmann kon de kleedkamer opzoeken.
Toch bleef de voorsprong van de thuisploeg intact en ging Hurry Up rusten met een 19-17 voorsprong, na een boeiende eerste helft.

Aantrekkelijk

Ook na rust bleef de wedstrijd aantrekkelijk Hurry Up hield tien minuten lang de voorsprong vast, mede door goed spel van de Portugees Tiago Azenha. Met nog een kleine twintig minuten te spelen kwamen de gasten langzij (23-23) en nam het door Martijn Kleijkers zelfs de leiding (23-24).
Hurry Up had het lastig en zag de marge groeien naar drie treffers achterstand. Een time-out van Fiege bracht de ommekeer niet. Lions liep verder uit en won uiteindelijk met een ruime marge, 29-34.
Volgende week zondag, 28 maart, komt Bevo in Zwartemeer op bezoek. De wedstrijd in sporthal de Eendracht begint om 14:30 uur en is weer live te zien op TV Drenthe.