Vermeer ziet genoeg kansen in HandbalNL League

HANDBAL - Volgens Bernie Vermeer (24) is Hurry-Up na de tweede nederlaag op rij nog niet uitgespeeld in de HandbalNL League. "De eerste veertig minuten laten we aardig goed spel zien."

Na 19-17 bij rust moest Hurry-Up pas na 23-23 buigen voor kampioenskandidaat LIONS. Door de nederlaag (29-34) blijft de formatie van Joop Fiege laatste in de strijd om de landstitel. Maar Vermeer geeft niet op.

"Nadat Ronald (Suelmann, red.) wegviel door een rode kaart pakken we de anderen het heel goed op", zegt de opbouwer hoopvol. Een jaar geleden kwam Vermeer over van eredivisionist Quintus. Hij heeft vorige maand zijn contract met twee jaar verlengd.

Pijnlijk

"Daarna gaat vermoeidheid een rol spelen. Waaronder bij mij. LIONS krijgt de kans weg te glippen en die hebben ze gepakt", is de analyse van Vermeer. Voor rust wist hij Suelmann te vervangen, maar na de pauze maakte ook de stand-in - die tweehandig is - te veel fouten op rechts.

"Deze doet wel een beetje pijn, omdat we heel de week er goed naartoe hebben geleefd. We hebben hard getraind. De eerste veertig minuten pakt dat goed uit, maar na zestig minuten mocht het uiteindelijk niet baten", gaat Vermeer verder. "Het is de vermoeidheid die heeft gespeeld."

Tegen Bevo

Nadat Suelmann wegviel zakte Hurry-Up langzaam ineen. Aanstaande zondag om 14:30 komt Bevo uit Panningen op bezoek. Bij een zege mogen de Zwartemeerders nog naar boven kijken. Vermeer besluit: "Ik hoop dat we nog bij de top-2 komen zodat we om de titel mogen spelen. Tegen Bevo moeten we het spel van de eerste helft laten zien en vasthouden. Dan kan het nog een leuk eind van het seizoen worden."

Lees ook:

Deel dit artikel: