Liveblog: Sterke eerste helft leidt FC Emmen langs RKC [gesloten]

Volg de wedstrijd via Radio Drenthe of in onderstaand liveblog
Volg de wedstrijd via Radio Drenthe of in onderstaand liveblog © RTV Drenthe
FC Emmen heeft vanmiddag in De Oude Meerdijk met 3-1 gewonnen van RKC Waalwijk. Lukkien trad aan met hetzelfde elftal als vorige week tegen Feyenoord en zag Bernadou in de eerste helft geblesseerd uitvallen met een ogenschijnlijke spierblessure. In diezelfde helft nam zijn ploeg eenvoudig afstand van de bezoekers. Door goals van Bakker, Adzic en Pena ging het aan de thee met een 3-0 voorsprong.
In de blessuretijd van de tweede helft deed Ngonge namens de gasten nog iets terug. Echt spannend werd het vanmiddag niet in Emmen. RKC speelde daarvoor onder de maat. Willem II en VVV Venlo verloren gisteravond al en hekkensluiter ADO ging er vanmiddag in eigen huis met 1-4 af tegen FC Utrecht. Dankzij de overwinning op RKC werd het een heel mooi paasweekend voor Drenthe.