1200 fans welkom bij FC Emmen - Heracles Almelo

Supporters van FC Emmen 2018/2019
De fanatieke aanhang van FC Emmen in een wedstrijd tegen PEC Zwolle © Gerrit Rijkens
Bij de eredivisiewedstrijd FC Emmen - Heracles Almelo op 25 april zijn1200 toeschouwers welkom op De Oude Meerdijk. Het kabinet maakte vandaag bekend dat het nog deze maand start met proeven met toegangstesten, zodat plekken zoals musea, dierentuinen en sportgelegenheden weer bezocht kunnen worden. Daar valt het thuisduel van FC Emmen dus ook onder.
Naast de wedstrijd van FC Emmen mag er diezelfde dag ook publiek aanwezig zijn bij Ajax - AZ, waar 7500 supporters in de Johan Cruijff ArenA welkom zijn. Bij Feyenoord - Vitesse zijn die dag 6500 fans welkom in De Kuip.
Een week eerder vindt in het Rotterdamse stadion de bekerfinale tussen Ajax en Vitesse zonder publiek plaats. Beide clubs mogen hun eigen stadions wel openstellen om daar supporters op grote schermen naar de finale te laten kijken. In Arnhem zijn dan drieduizend fans welkom, in Amsterdam vijfduizend.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.