FC Emmen mist waarschijnlijk topschutter tegen Fortuna Sittard

VOETBAL - FC Emmen moet het zaterdagavond in het uitduel tegen Fortuna Sittard al stellen zonder middenvelder Lucas Bernadou en vermoedelijk komt er nog een aderlating bij. Captain en topschutter Michael de Leeuw is namelijk ziek.

De aanvalsleider van de Drentse club miste deze week al twee trainingen wegens griep (geen corona, zo bleek uit de test). Als hij ook de training van morgen (vrijdag) moet laten schieten dan zal hij in ieder geval niet aan de aftrap verschijnen, zo liet trainer Dick Lukkien vandaag weten.

De oefenmeester overweegt wel om De Leeuw alsnog mee te nemen als de topschutter laat weten dat hij in staat om in Sittard nog een rol van betekenis te kunnen spelen.

Als De Leeuw niet inzetbaar is dan start Paul Gladon als centrumspits. Hilal Ben Moussa is de logische vervanger van Bernadou.

Kijk hier: Rood Wit TV, met Dennis Telgenkamp over zijn afscheid en Dick Lukkien over de volgende finale in de overlevingsstrijd

Fortuna Sittard - FC Emmen begint zaterdagavond om 20.00 uur en is natuurlijk live te volgen op Radio Drenthe. De uitzending begint om 19.39 uur.

Meer over dit onderwerp:
eredivisie Michael de Leeuw Fortuna Sittard
Deel dit artikel: