Hurry-Up moet Aalsmeer na knappe opleving toch laten gaan

HANDBAL - Hurry-Up heeft de winst van vorige week (29-28) geen goed vervolg kunnen geven. In Noord-Holland ging de return in de HandbalNL League naar thuisploeg Aalsmeer: 28-23.

Bij 14-7 leek Hurry-Up kansloos, maar door een knappe opleving kwam de formatie van Joop Fiege terug in het duel. Onder meer door twee doelpunten van jeugdexponent en rechterhoekspeler Sander Bos klonk bij 14-13 het rustsignaal.

Sverre Jansen

Ook vlak na rust konden de Zwartemeerders nog mee met de landskampioen. Petar Puljic prikte de 15-15 binnen. De 19-17 kwam van de hand van spelmaker René Jaspers.

In het slotkwartier had Aalsmeer het betere van het spel. De thuisploeg maakte gebruik van missers van Hurry-Up en deed de gasten in de omschakeling pijn. Dragan Vrgoc en Sverre Jansen, de linkeropbouwer kreeg vanmiddag veel speeltijd van Fiege, kwamen in de bloemenstad tot ieder vier doelpunten.

Volendam-thuis

Door het resultaat blijft Hurry-Up steken op vier punten in de HandbalNL League. Volgende week spelen de Zwartemeerders weer in eigen huis. Op zondag 18 april is Volendam om 14:30 de tegenstander.

Meer over dit onderwerp:
Handbal Hurry-Up Zwartemeer HandbalNL League
Deel dit artikel: