Bennie Streuer gaat revalideren bij Bayern München

streuer
Bennie Streuer en zijn Franse bakkeniste Emmanuelle Clément © Team Streuer / Eric Sauvage
MOTORSPORT - Bennie Streuer gaat revalideren bij voetbalclub Bayern München. De zijspancoureur krijgt een behandeling in het medisch centrum van de voetbalclub.
Streuer krijgt binnen twee weken een nieuwe scan van zijn rug en bekken. Aan de hand daarvan wordt bepaald hoe de Drent precies gaat revalideren. De revalidatie bij Bayern München is mede geregeld door Streuer's Duitse sponsor Bonovo, dat goede contacten heeft bij de club.
Streuer raakte op 9 april gewond bij een zware crash op het circuit van Oschersleben. De zijspancoureur liep daarbij letsel op aan zijn rug en bekken en moest worden geopereerd. Zo was een van zijn wervels in elkaar gedrukt en had hij een scheurtje in z'n bekken.
De 37-jarige zijspancoureur is sinds gisteren weer thuis in Grolloo. Het herstel duurt naar verwachting ongeveer een half jaar, maar Streuer hoopt eerder weer op de motor te kunnen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.