Hurry-Up is kansloos in Sittard

Joop Fiege
Trainer/coach Joop Fiege (tweede van rechts) in gesprek met twee scheidsrechters © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Hurry-Up speelt een steeds kleinere rol van betekenis in de HandbalNL League. De Zwartemeerders gingen vanmiddag stevig ten onder in Sittard tegen koploper LIONS: 39-25.
Bij 5-0 vluchtte trainer/coach Joop Fiege al de time-out in. Hurry-Up kon mee tot 13-7. Na 16-10 bij rust ging het hard.

Invaller Rijsdijk

Bij 23-13 was het verschil tussen LIONS en de gasten uit Zwartemeer voor het eerst tien doelpunten. Daar kon ook topschutter Ronald Suelmann, de captain maakte vijf goals, geen verandering in brengen. Invaller Senn Rijsdijk kon in de slotminuut de veertigste van LIONS voorkomen.
Anderhalve minuut voor tijd kwam de 17-jarige doelman bij een strafworp binnen de lijnen. Deze wist Rijsdijk te keren. Daarna stopte de jongeling nog eens twee ballen.

Vijf punten

Door de stevige nederlaag blijft Hurry-Up in de HandbalNL League steken op vijf punten. Het gat met de gewilde plaats twee, het plekje geeft recht op het spelen in de finaleronde om de landstitel, is met nog drie wedstrijden te gaan vier punten. Opponent LIONS komt door het overtuigende resultaat op vijftien punten.