FestiValderAa kent dit jaar een kleinere editie vanwege corona

FestivalderAAKimStellingwerf
FestiValderAa in 2018, toen veel publiek nog mogelijk was © Kim Stellingwerf
Het FestiValderAa kent dit jaar vanwege het coronavirus een meer ingetogen en bescheidener editie. Het evenement dat gehouden wordt van 2 tot en met 4 juli in het stroomdallandschap bij Schipborg wordt deze keer ingevuld met 'theatrale fiets- en wandelroutes', aldus de organisatie.
De routes bestaan uit twee, drie of vier voorstellingen waarbij het publiek wordt geleid door een 'derAagids'. Tijdens de voorstellingen langs het parcours krijgt het publiek verschillende manieren van theater te zien. "Een mooie combinatie van dans, theater, literatuur, muziek en performance", omschrijft de organisatie het zelf. "FestiValderAa versie 9.5. Waarin alles wordt gedaan wat er mogelijk is, maar wel binnen de geldende maatregelen", zo is het devies.

Kleinere editie

Naast de voorstellingen langs de routes worden er afzonderlijk ook langere optredens georganiseerd. Dat zijn er in totaal vijf. Grote, massale optredens of borrels zijn niet mogelijk. FestiValderAa krijgt dus een kleinere editie.
Voor de routes en programma-onderdelen zijn aparte kaartjes beschikbaar. De ticketverkoop start op 4 juni.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.