Vernielingen bij dierenweide Stroomdal in Beilen

Dierenweide Stroomdal in Beilen is vannacht het slachtoffer geworden van vandalen. Vrijwilligers zijn gisteren bezig geweest met het aanleggen van regenwaterafvoer- en rioolbuizen en aansluiten van een zinkput, maar dat werk is door de ongewenste gasten teniet gedaan.
"We troffen zaterdagochtend gebroken afvoerbuizen aan en de zinkput is helemaal kapotgetrokken van de aansluiting en gekanteld", schrijft de dierenweide op hun Facebook-pagina. Ze hadden er juist voor gekozen om alles met vrijwilligers uit te voeren, omdat dit scheelde in de kosten.
Door de vandalen zijn de kosten nu alsnog groot geworden. "Nu krijgen we extra kosten voor de vervanging van de geluimde buizen en een kraan voor het eruit halen van de zinkput. Vandalen, hartstikke bedankt."
De dierenweide roept de vandalen op om zich te melden, zodat ze kunnen helpen bij de aanleg van een negentig meter lange persleiding naar de gemeentelijke rioolput in 't Spiek.
Vernielingen bij dierenweide Stroomdal in Beilen

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.