De Leeuw: 'De 125.000 euro en pretpakketjes richting Sittard hebben helaas niets geholpen'

Michael de Leeuw wordt na zijn treffer opgetild door Miguel Araujo
Michael de Leeuw wordt na zijn treffer opgetild door Miguel Araujo © Chris Kunst Fotografie
VOETBAL - FC Emmen-aanvoerder Michael de Leeuw was na afloop van het duel tegen VVV en het slechte nieuws uit Tilburg heel even teleurgesteld, maar al snel kwam bij de realiteitszin terug. "Ik ben heel eerlijk. Ik had hier wel sterk rekening mee gehouden. Natuurlijk hoopten we op goede berichten uit Fortuna, maar ondanks de 125.000 euro aan premies en pretpakketjes die we zouden hebben beloofd mocht het niet zo zijn", aldus de captain lachend.
De Leeuw verwees kort na het laatste fluitsignaal in De Koel nog maar eens terug in de tijd. "Als je ziet waar wij vandaan komen, na 22 duels zonder zege, dan mogen we simpelweg niet teleurgesteld zijn."
"Nu moet de knop om richting NAC komende donderdag", vervolgde De Leeuw. "Dat wordt een pittige klus. Natuurlijk zijn wij favoriet, maar het is heel simpel... Wij hebben alles te verliezen en zij alles te winnen."
De Leeuw: 'De 125.000 euro aan premie richting Sittard heeft helaas niets geholpen'

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.