Eerste uitoverwinning Hurry-Up in HandbalNL League

HANDBAL - Hurry-Up heeft vanavond in de HandbalNL League de eerste overwinning op vreemde bodem geboekt. De Zwartemeerders wisten in Panningen verrassend finalekandidaat Bevo te verslaan: 24-28.

Al uitgeschakeld in de competitie ging Hurry-Up, waar Ronald Suelmann deze week bekendmaakte te stoppen, op bezoek bij Bevo. De afgelopen duels in de HandbalNL League gingen ruim verloren door de uitgeschakelde formatie van Joop Fiege.

Tiago Azenha

In Panningen maakten de oranje-zwarten een meer gedreven indruk. Door goals van onder meer linkeropbouwer Tiago Azenha, Suelmann en René Jaspers klonk na 7-9 en 12-16 bij 13-19 het rustsignaal.

Voorafgaand aan het treffen had de Noord-Limburgse thuisploeg nog zicht op de best-of-three om de titel. Maar het was hekkensluiter Hurry-Up dat ook na rust aan de goede kant van de score bleef. Doelman Boris Tot kwam tot een aantal stijlvolle stops.

Quintus

Volgende week zondag sluiten de Zwartemeerders de HandbalNL League af tegen eredivisionist Quintus, dat buiten mededinging meedoet aan de strijd om het landskampioenschap. De laatste beurt van aanvoerder Suelmann in sporthal 'De Eendracht' begint om 14:30.

Meer over dit onderwerp:
Hurry-Up handbal HandbalNL League Tiago Azenha
Deel dit artikel: