De Vos vertrekt bij FC Emmen: 'Hoop op buitenlands avontuur'

Robbert de Vos
Robbert de Vos juicht na zijn eerste goal in dienst van FC Emmen, tegen Feyenoord op 22 september 2019 © ANP / Cor Lasker
VOETBAL - Robbert de Vos keert na de zomer niet terug bij FC Emmen. De 25-jarige middenvelder gaat, na drie seizoenen bij de Drentse club, op zoek naar een nieuwe uitdaging.
De Vos wil er niet te veel woorden aan vuil maken, maar laat weten dat de beslissing vanuit Emmen komt. "De club wil een frisse wind", aldus de speler die in september 2019 zijn basisdebuut maakte bij FC Emmen en in dat duel (tegen zijn oude club Feyenoord) ook nog scoorde.
Zijn tweede eredivisiegoal maakte De Vos dit seizoen, in de eerste wedstrijd tegen VVV die met 3-5 verloren ging.
"Ik hoop dat ik mijn toekomst kan vervolgen in het buitenland. We gaan zien of dat gaat lukken", besluit De Vos die in Emmen, in drie seizoenen 26 keer zijn opwachting maakte in de hoofdmacht. Daarvoor speelde de Spijkenisser voor FC Groningen en Feyenoord. Ook speelde De Vos twee jeugdinterlands.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.