Je leest al het TT-nieuws weer op onze speciale website

Motorliefhebbers hebben er een jaar extra op moeten wachten, maar deze maand is het eindelijk weer zover: de TT in Assen. Op zondag 27 juni scheuren de coureurs voor de 90ste keer over het Drentse asfalt.

RTV Drenthe besteedt ook dit jaar uiteraard weer extra veel aandacht aan de TT. Net als voorgaande jaren hebben we daarvoor een speciale website: TTDrenthe.nl. "Op die website lees en zie je alles over de TT", zegt eindredacteur Martin van der Veen. "Je vindt er verhalen over de races, de cultuur en ook de historie."

Historische TT

Dat de 90ste editie van de TT een historische wordt, is vanwege het coronavirus wel duidelijk. Lang leek het erop dat er geen publiek bij de races aanwezig mocht zijn, maar afgelopen maand werd bekend dat per dag 11.500 Nederlandse bezoekers welkom zijn. "Iedereen wordt door de coronacrisis beperkt, maar via onze speciale TT-website houden we je gewoon op de hoogte van al het TT-nieuws."

Heb je zelf leuke TT-tips of -verhalen? Mail ze dan vooral naar redactie@rtvdrenthe.nl.

TT-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste TT-nieuws, meld je dan aan voor onze speciale nieuwsbrief. Dat doe je onderaan de pagina op TTDrenthe.nl.

Viñales, Márquez en Quartararo eindigden in 2019 als 1, 2 en 3 (Rechten: ANP / Vincent Jannink)

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Assen TT TT Circuit motorsport MotoGP TTDrenthe
Deel dit artikel: