Hurry-Up pikt talent op bij E&O

HANDBAL - Het talent uit Vries Brent Riksten (18) speelt na de zomer niet in het groen-wit van E&O, maar gaat het tenue van rivaal Hurry-Up uit Zwartemeer dragen.

De jeugdinternational heeft besloten over te stappen. Riksten, die ook al voor Unitas uit Rolde speelde, sloot een jaar geleden vanuit de Emmense jeugdopleiding aan bij de hoofdmacht van E&O.

"De ambities in Zwartemeer spreken mij enorm aan en door met betere spelers te trainen hoop ik mij verder te ontwikkelen", laat Riksten weten over zijn transfer naar Hurry-Up. Hij kan op de linkerhoek en middenopbouw spelen. Eerder wist de BENE-Leagueploeg zich met Erik Blaauw van Volendam te versterken.

Uit de regio

Trainer/coach Joop Fiege over de komst van Riksten: "Brent is een groot talent uit de regio en heeft zich de laatste tijd enorm ontwikkeld bij E&O. Wij willen hem graag de kans geven om in de BENE-League zijn kunsten te vertonen."

Meijer en Bos

Ook jongelingen Harm Meijer (20) en Sander Bos (18), tevens onderdeel van Jong Oranje, spelen na de zomer voor Hurry-Up. Het tweetal heeft net als Ruben Fiege in Zwartemeer verlengd. Voor het gestopte clubicoon Ronald Suelmann heeft Hurry-Up nog geen specialistische vervanger gevonden.

Meer over dit onderwerp:
Emmen Handbal Hurry-Up E&O Zwartemeer Brent Riksten
Deel dit artikel: