Stelling: Ik weet wat ik moet regelen voor mijn vakantie naar het buitenland

Rood, geel, oranje? Heb je een negatieve test nodig of werkt een QR-code ook? Met het oplopende aantal coronabesmettingen en de oprukkende deltavariant, dreigen er nieuwe coronamaatregelen. Vanavond houdt het demissionair kabinet een persconferentie en dat kan zomaar gevolgen hebben voor de geplande vakanties.

Kleurendans

Vakantielanden verspringen vrijwel iedere dag van kleur. Net nu jij je reis hebt geboekt, krijg je na een coronatest een positief resultaat. En nu? Door het coronavirus is reizen niet altijd meer veilig. Veel vakanties worden vanwege corona geannuleerd. Andere reizigers zitten nog in onzekerheid of hun vakantie überhaupt door kan gaan.

Ben jij ervan op de hoogte waarmee je allemaal rekening moet houden en ga jij goed voorbereid op reis?

In de talkshow Staat van Drenthe spreekt presentatrice Marjolein Lauret met verschillende gasten hoe de vakantie er deze zomer uitziet. Wordt het een zomer vol zorgen nu het aantal besmettingen stijgt? De Staat van Drenthe wordt vrijdag om 20.00 uur uitgezonden. Het programma wordt om 22.00 en 00.00 uur herhaald. De uitzending is ook te bekijken via rtvdrenthe.nl en de app, terugkijken kan ook op uitzending gemist en op YouTube.

Meer over dit onderwerp:
RTV Drenthe Stelling Vakantie Reisbureaus
Deel dit artikel: