Hurry-Up haalt Bart Mik terug

Hurry-Up
Het clublogo van Hurry-Up © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
Bart Mik (27) draagt na de zomer weer de oranje-zwarte kleuren van Hurry-Up. De rechterhoekspeler keert na twee seizoenen terug in Zwartemeer.
In 2012 streek Mik via Unitas uit Rolde neer bij de BENE-Leagueclub. Zeven jaar lang was de Groninger voor Hurry-Up een vaste waarde op de flank.
Mik stapte in 2019 over naar de Noord-Hollandse landskampioen Aalsmeer. Door een knieblessure moest de rechterhoekspeler afgelopen seizoen vanaf de kant toekijken. Inmiddels is Mik weer fit.

Thuiskomen

"Het voelt als thuiskomen", zegt Mik die in Veendam gaat wonen. "Ik heb altijd met veel plezier bij Hurry-Up gespeeld en maak graag deel uit van de nieuwe plannen van de club."
Eerder wist Hurry-Up zich met Erik Blaauw (Volendam), Brent Riksten (E&O) en de Portugees David Ferreira (AD Sanjoanense) te versterken. Ronald Suelmann, Sven Hemmes, Ulisses Ribeiro en Kevin Bos keren in het nieuwe seizoen - dat in het weekend van 4 en 5 september begint - niet meer terug

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.