Hilterman en Van Ooijen nu al op hun plek bij FC Emmen

Hilterman
Jeredy Hilterman scoorde twee keer in zijn debuutwedstrijd voor FC Emmen © RTV Drenthe
VOETBAL - Hij 'versierde' de strafschop, schoot die vervolgens zelf binnen en kort na rust maakte hij op fraaie wijze zijn tweede van de middag. De nieuwe spits van FC Emmen, Jeredy Hilterman, gaf in Amsterdam tegen Jong Ajax zijn visitekaartje af.
"Ja ik ben wel tevreden. Als je twee keer scoort en je wint met 4-1 in de eerste oefenwedstrijd dan mag dat ook wel", aldus de van FC Utrecht overgekomen topschutter.
De 23-jarige Hilterman voelt zich al helemaal thuis bij FC Emmen en ook in het veld gaat alles al vrij soepel. "Maar zo gek is dat niet hoor als je ziet wat voor spelers de club heeft gehaald. Dat is gewoon kwaliteit en veel ervaring."

'Nog nooit zo snel zoveel plezier gehad bij een nieuwe club'

Die mening wordt gedeeld door Peter van Ooijen, de maker van de 0-2 in Amsterdam. De 29-jarige aanvaller/middenvelder, die overkwam van KFC Uerdingen, heeft het geweldig naar zijn zin in Emmen. "Ik ben enorm goed opgevangen in Emmen en ik moet zeggen dat ik nog nooit zo snel zoveel plezier heb gehad bij een nieuwe club."
Hilterman en Van Ooijen nu al op hun plek bij FC Emmen

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.