Seizoenkaarten FC Emmen uitverkocht, 800 supporters op de wachtlijst

publiek FC Emmen
Publiek FC Emmen © Chris Kunst Fotografie
Alle seizoenkaarten voor het seizoen 2021-2022 van FC Emmen zijn uitverkocht. Er staan nog zo'n achthonderd supporters op de wachtlijst voor een seizoenkaart.
De club heeft in de afgelopen weken supporters benaderd die al op een wachtlijst stonden om niet-verlengde seizoenkaarten over te nemen.
FC Emmen roept supporters op die ook nog op de wachtlijst willen staan om zich te melden. Zij komen dan mogelijk in aanmerking voor een seizoenkaart van iemand die al wel benaderd is om een kaart te kopen, maar dat nog niet gedaan heeft.
Iedereen die al voor de degradatie op de wachtlijst stond, maar nog geen kaart heeft gekocht wordt gevraagd, wanneer ze dat willen, om alsnog een plaatje op de wachtlijst in te nemen. Ze komen dan de eerstvolgende keer in aanmerking om een seizoenkaart te kopen.
FC Emmen speelt de eerste wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie op 6 augustus bij Telstar. Een week later is de eerst wedstrijd op De Oude Meerdijk. Dan ontvangen de Emmenaren FC Eindhoven.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.