FC Emmen Podcast #1: FC Emmen moet vrezen voor puntverlies

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, dus hoogste tijd voor een voorbeschouwing op het nieuwe seizoen in de FC Emmen Podcast. Dat gebeurt in een nieuwe opstelling. Dink Binnendijk richt zich volledig op de eredivisie en Dick Heuvelman is met vakantie.

Maar René Posthuma heeft wel een kenner van Telstar weten te strikken. Volgens de oer-Witte Leeuw ligt puntverlies op de loer. "Telstar heeft een goede ploeg, met jong talent. Ik verwacht wel dat Emmen promoveert, maar laat punten liggen in Velsen-Zuid."

Gast
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)

Presentatie
René Posthuma

FC Emmen Podcast #1: FC Emmen moet vrezen voor puntverlies

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

| iTunes / Apple Podcasts | Google Podcasts | Stitcher | Spotify | TuneIn |

RTV Drenthe Podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen weekend van FC Emmen door. Daarnaast is er ook plaats voor andere sport uit onze provincie.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak met gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele onderwerpen die spelen in Drenthe.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste radiodocumentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze vierdelige serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: