Gewonde na geweld in Meppel: 3 verdachten uit Overijssel opgepakt

In een huis aan de Ceintuurbaan in Meppel is gisteravond laat een man gewond geraakt bij een ernstig geweldsincident. Dat meldt de politie op Twitter. Afgelopen nacht heeft de politie drie verdachten opgepakt.
Het slachtoffer is een 48-jarige man uit Meppel. Het is nog niet duidelijk of hij de bewoner is van het huis aan de Ceintuurbaan. De verdachten zijn een man en een vrouw van 33 jaar uit Hengelo (Ov.) en Almelo en een 23-jarige man uit Enschede. Een politiewoordvoerster omschrijft het geweld als een zware mishandeling. Meer wil ze er nog niet over kwijt, omdat de verdachten nog moeten worden verhoord en de politie vandaag verder onderzoek doet in een rond de woning.
Het slachtoffer was aanspreekbaar toen de hulpdiensten kwamen. Over zijn letsel is verder niks bekendgemaakt. De verdachten waren niet meer bij het huis toen de politie er kwam. Zij zijn bij een tankstation verderop in de straat aangehouden.
Drie verdachten opgepakt na geweldsincident in Meppel

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.