FC Emmen Podcast #6: Het nieuwe persbeleid werpt nog geen vruchten af

FC Emmen Podcast
FC Emmen Podcast #6: Het nieuwe persbeleid werpt nog geen vruchten af © RTV Drenthe
In aflevering 6 van de FC Emmen Podcast wordt weer een nieuwe teleurstelling besproken. Ook Helmond Sport was te sterk. Net als veel andere tegenstanders in de Keuken Kampioen Divisie zakten de Brabanders in, FC Emmen mocht de bal hebben en het was wachten op een fout, die er ook kwam.
En dus werpt het nieuwe persbeleid nog geen vruchten af. Vanaf dit seizoen mag RTV Drenthe alleen nog maar het eerste kwartier van de training filmen, sterker nog, na een kwartier moet de camera van het statief af, tot frustratie van de verslaggevers. "We worden niet meer vertrouwd, ondanks dat we al drie seizoen geen tactische zaken op tv hebben laten zien. Maar tot nu toe levert het geen punten op." Het panel hoopt wel dat FC Emmen die leuke, open club blijft, die het tot nu toe was.
Gast
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Presentatie
René Posthuma
FC Emmen Podcast #6: Het nieuwe persbeleid werpt nog geen vruchten af

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.