Kolkend terug op de buis bij TV Drenthe

TV Drenthe zendt vanavond de eerste aflevering uit van een nieuw seizoen Kolkend. Zangeres ISZA en zanger Erwin de Vries zijn te gast tijdens de aftrap van het kunst- en cultuurprogramma vanuit De Nieuwe Kolk.

De presentatie van Kolkend is in de vertrouwde handen van Cunera van Selm. Zij wordt muzikaal bijgestaan door een nieuwe huisband, gevormd door zangeres Rosa da Silva die begeleid wordt door muzikant Remko Wind.

In de eerste aflevering wordt samen met ISZA (Isa Zwart) en Erwin de Vries vooruitgeblikt op hun optredens aanstaande zaterdag in DNK. In een double-bill programma staan noordelijke muzikale talenten centraal tijdens Noordelijk Halfrond.

Over twee weken komen Pieter Koolwijk en Marijke Klompmaker langs in de uitzending waarin de Kinderboekenweek centraal staat. Later komen ook onder andere vlogster Irma Knol en haar zoon Enzo Knol langs.

Uitzending

Het nieuwe seizoen op TV Drenthe begint vanavond om 17.32 uur en wordt vervolgens ieder uur herhaald.

Kun je niet wachten op de nieuwe afleveringen van Kolkend, dan kun je de uitzendingen van afgelopen seizoen hier terugkijken. Onder andere Bert Visscher, Hannah Mae, Freek de Jonge en Dick van den Heuvel waren gast aan tafel.

Meer over dit onderwerp:
TV Drenthe Kolkend
Deel dit artikel: