GGD Drenthe verruimt openingstijden vaccinatielocatie Hoogeveen

Vaccinatielocatie Hoogeveen 3
De vaccinatielocatie in Hoogeveen is langer open © RTV Drenthe / Ronald Oostingh
De GGD Drenthe verruimt de openingstijden op de vaccinatielocatie in Hoogeveen. Daar kunnen mensen nu ook op vrijdagavond tussen 17.00 en 20.00 uur terecht.
Ook kunnen mensen met prikangst er op meer tijdstippen terecht. Die mensen kunnen - naast de al bestaande openingstijden - ook op vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur hun prik halen. Op zaterdag kan dat nog steeds van 9.00 tot 12.00 uur.
"De gehele locatie is dan gesloten voor ander publiek. In een speciaal ingerichte huiselijke omgeving met veel privacy, rust en een eigen buddy die je door het hele proces begeleidt, kun je kijken of je toch een vaccinatie durft te nemen", schrijft de GGD Drenthe. "Als je wilt kun je vooraf of tijdens de vaccinatie ook gebruik maken van een VR-bril, die zorgt voor de nodige ontspanning of afleiding."
Mensen die een prik willen halen hoeven voor geen enkele locatie een afspraak te maken. De GGD Drenthe verwijst naar de website voor de actuele openingstijden.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.