Peter van Ooijen: 'De diesel wordt warm'

Peter van Ooijen
Peter van Ooijen: 'De diesel wordt warm' © Lute Kiers
VOETBAL - FC Emmen-doelman Michael Brouwer hield voor het eerst de nul dit seizoen en Peter van Ooijen maakte zijn eerste treffer in competitieverband. Jeredy Hilterman beloofde twee goals, maar scoorde niet. "Die bewaar ik voor volgende week", aldus de nummer 9 van de Drentse club.
Volgens Van Ooijen hoeft niemand zich zorgen te maken om Hilterman. "Hij heeft er al vijf gemaakt en gaat er nog genoeg maken hoor. Het seizoen is nog lang hè."
De Brabander was gematigd tevreden over het vertoonde spel. "Het was geen spektakel en ook zeker niet heel goed, maar in dit soort wedstrijden verspeelden we een paar weken geleden nog punten. We maken dus stappen, de diesel wordt warm."
De nul houden is altijd fijn voor een doelman en dus stond Michael Brouwer, die bij 0-0 een prima redding verrichtte op een inzet van Hornkamp, met een tevreden gevoel voor de camera. "Het is niet echt een ding voor mijn hoor, maar natuurlijk win ik liever met 2-0 dan met 3-1."
Reacties na FC Emmen - FC Den Bosch

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.