Mannen en vrouwen Sudosa Desto winnen, mannen Olhaco verliezen

Sudosa Desto
Sudosa Desto wint, Olhaco verliest © RTV Drenthe/Florian van Velthoven
VOLLEYBAL - Wisselend succes voor de Drentse volleyballers in de topdivisie. Zowel de mannen als vrouwen van Sudosa Desto wonnen hun wedstrijd. Verlies was er voor Olhaco. De ploeg uit Hoogeveen ging in Hengelo onderuit.

Sudosa Desto - Apollo 8 3-0

De vrouwen van Sudosa Desto verloren vorige week hun eerste wedstrijd in de topdivisie met 2-3 van WVC Volley. Tegen het tweede damesteam van Apollo 8 ging het een stuk beter. De Assenaren waren, in eigen huis, met 3-0 te sterk voor de gasten uit Borne. De setstanden waren 25-21, 25-15 en 25-18.

Sudosa Desto - EVV 3-1

De mannen van Sudosa Desto wonnen ook de tweede wedstrijd van het seizoen. Vorige week werd DIO Bedum met 3-0 verslagen, nu moest de ploeg, in eigen huis, wel een set afstaan. De ploeg uit Elburg won de eerste set met 25-21, maar daarna won Sudosa de volgende drie sets overtuigend met 25-14, 25-22 en 25-23.

Hengelo - Olhaco 3-0

Olhaco moest voor het eerst dit seizoen een nederlaag incasseren. Hengelo was met 3-0 te sterk voor de Hoogeveners. Nadat de eerste twee sets met duidelijke cijfers werden verloren (25-14 en 25-17) was het gat in de derde set niet zo groot. Maar uiteindelijk ging ook deze set met 25-22 verloren. Vorige week werd in eigen huis VoCASA met 3-1 verslagen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.