De Zouaven geeft Alcides een flink pak slaag

Vooraf leek het erop dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, maar daar was zondagmiddag weinig van te merken tijdens het treffen tussen VV De Zouaven tegen Alcides. De ploeg van trainer Wilko Niemer ging met maar liefst 7-1 onderuit.
Leon Kooiker is het middelpunt van de feestvreugde bij Alcides na zijn eerste van drie treffers tegen SDO
Alcides scoorde eenmaal, maar tegenstander De Zouaven maar liefst zeven keer © RTV Drenthe
Bij rust stond Alcides al met 5-0 achter. De doelpunten waren van Jurre Duijn (driemaal), Dennis van Tricht en Yunus Bacaksiz. Toen was de wedstrijd al gespeeld. Alcides zorgde laat in de tweede helft nog wel voor de eretreffer: Leon Kooiker maakte de 6-1. Duijn bepaalde de eindstand op 7-1.
De ploeg van trainer Wilko Niemer staat na vijf wedstrijden spelen in de Hoofdklasse A op de negende plaats met 5 punten. De Zouaven staat op de achtste plaats.