Topdivisie A: Olhaco en Sudosa Desto verliezen

VOLLEYBAL - De mannen van Olhaco verloren vanavond in eigen huis met 0-3 van Orion 2 uit Doetinchem. Sudosa Desto ging op bezoek bij AVV Keistad. In Amersfoort verloren de Assenaren, voor het eerst dit seizoen, in de Topdivisie A. AVV Keistad was met 3-1 te sterk.

Olhaco - Orion 2 (0-3)

De stand doet vermoeden dat Olhaco met duidelijke cijfers verloor, maar de setstanden verklappen wat anders. De eerste twee sets gingen met een miniem verschil van twee punten verloren (25-27 en 23-25). Ook de derde set bleef lang spannend, maar uiteindelijk waren de gasten met 22-25 te sterk.

AVV Keistad - Sudosa Desto (3-1)

De Assenaren begonnen wel goed aan de wedstrijd en wonnen de eerste set met 22-25. Maar de thuisploeg rechtte in de tweede set de rug en kwam sterk terug, 25-21. In een spannende derde set kon Sudosa Desto de set niet over de streep trekken en verloor met 32-30. De vierde set ging met 25-22 naar de thuisclub.

Stand

Na drie speelrondes gaat Hengelo in de Topdivisie Heren A aan de leiding met 8 punten. Sudosa staat op de vierde plaats en heeft 6 punten. Olhaco heeft 3 uit 3 en staat op de tiende plek.

Deel dit artikel: