NaEmmeren #9: 'De organisatie staat bij FC Emmen'

In aflevering 8 van NaEmmeren is er uiteraard aandacht voor de vierde zege op rij van FC Emmen, afgelopen vrijdag bij Jong FC Utrecht. 'Het was niet goed, maar er werd heel weinig weggegeven', aldus het panel.

Sinds Miguel Araujo is teruggekeerd heeft FC Emmen niet meer verloren of gelijkgespeeld en werd er in de laatste twee duels zelfs geen goal meer geïncasseerd. En dus is het ontzettend jammer dat de Peruaan afgelopen zaterdag voor twee weken vertrok naar zijn thuisland voor drie interlands. "Mooi voor hem, maar vermoedelijk zit hij daar op de bank", laat Niels Dijkhuizen weten. Leonel Miguel zal daardoor vrijdag naar alle waarschijnlijkheid terugkeren in de basis.

Ernst Söllner moet dat duel overigens laten schieten. Hij verkiest Jacques Herb boven FC Emmen - Excelsior...

Bekijk hier: De reguliere uitzending van NaEmmeren over de zege bij Jong FC Utrecht

Vanwege wereldwijde problemen met onder andere Facebook plaatsen we hieronder de uitzending van NaEmmeren 'De Derde Helft', waar de heren flink steggelen over de kwestie 'wie moet er keepen in de beker tegen FC Volendam?'

Söllner wil geen wijzigingen in de opstelling, terwijl Dijkhuizen het zou snappen als Indy Groothuizen onder de lat staat eind oktober.

Meer over dit onderwerp:
FC Emmen NaEmmeren
Deel dit artikel: