NaEmmeren #9: 'De organisatie staat bij FC Emmen'

RTV Drenthe start vanavond met een nieuw programma over FC Emmen: NaEmmeren
René Posthuma ontving vandaag Ernst Söllner en Niels Dijkhuizen © RTV Drenthe
In aflevering 8 van NaEmmeren is er uiteraard aandacht voor de vierde zege op rij van FC Emmen, afgelopen vrijdag bij Jong FC Utrecht. 'Het was niet goed, maar er werd heel weinig weggegeven', aldus het panel.
Sinds Miguel Araujo is teruggekeerd heeft FC Emmen niet meer verloren of gelijkgespeeld en werd er in de laatste twee duels zelfs geen goal meer geïncasseerd. En dus is het ontzettend jammer dat de Peruaan afgelopen zaterdag voor twee weken vertrok naar zijn thuisland voor drie interlands. "Mooi voor hem, maar vermoedelijk zit hij daar op de bank", laat Niels Dijkhuizen weten. Leonel Miguel zal daardoor vrijdag naar alle waarschijnlijkheid terugkeren in de basis.
Ernst Söllner moet dat duel overigens laten schieten. Hij verkiest Jacques Herb boven FC Emmen - Excelsior...
Vanwege wereldwijde problemen met onder andere Facebook plaatsen we hieronder de uitzending van NaEmmeren 'De Derde Helft', waar de heren flink steggelen over de kwestie 'wie moet er keepen in de beker tegen FC Volendam?'
Söllner wil geen wijzigingen in de opstelling, terwijl Dijkhuizen het zou snappen als Indy Groothuizen onder de lat staat eind oktober.
NaEmmeren: De Derde Helft

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.