Maakt u zich zorgen over de hoge energierekening?

Verwarming
Energie wordt een stuk duurder © ANP / Hollandse Hoogte / Peter Hilz
Huishoudens in Drenthe kunnen volgend jaar een pittige energierekening verwachten. Het kabinet zint op maatregelen, maar komen die maatregelen wel op tijd?
Zo werd er vanochtend in het kabinet gesproken over hoe ze mensen kunnen ontzien die door een hogere energierekening in de financiële problemen komen.
Het versneld isoleren van woningen zou een oplossing kunnen zijn om de energierekening omlaag te krijgen, maar niet voor iedereen is dit haalbaar. Denk aan bewoners van een huurwoning.
Maakt u zich zorgen over de stijgende energieprijzen? Dan horen wij graag uw verhaal. Stuur een mailtje naar destaat@rtvdrenthe.nl. Vermeld daarbij uw naam en telefoonnummer.
Maakt u zich zorgen over de hoge energierekening?
In de talkshow De Staat van Drenthe bespreekt presentatrice Marjolein Lauret samen met wisselende gasten een onderwerp dat belangrijk is voor onze provincie. De uitzending gaat dit keer over de stijgende energierekening en is te zien op 30 oktober om 19.15 uur op TV Drenthe.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.