Mannen E&O winnen in Almere van HAVAS

HANDBAL - De mannen van E&O hebben hun vijfde wedstrijd in de Eredivisie met 24-33 gewonnen van HAVAS uit Almere. Bij rust stond de ploeg van trainer Henrik Bergholt al met 10-17 voor.
BFC neemt het doel van E&O onder vuur
E&O weet weer wat winnen is, Havas wordt ruimschoots verslagen (Archieffoto) © RTV Drenthe/René Posthuma
Na het gelijke spel van twee weken geleden en de nederlaag vorige week tegen Houten was de overwinning een welkome opsteker voor de Emmenaren. Na tien minuten kwamen wij goed in ons spel en kregen wij de wedstrijd goed onder controle", analyseert trainer Henrik Bergholt de wedstrijd. Topscorer was Geert Herm de Goeijen met acht treffers. "De laatste tien minuten hebben we jonge spelers ingebracht zodat zij ook wat speelminuten kregen. Over de gehele wedstrijd ben ik zeer tevreden."
Na vijf wedstrijden heeft E&O zeven punten. Volgende week speelt de ploeg van Henrik Bergholt tegen Dynamico uit Heesch.