De weergaloze goal van SVN'69 die de uitzending van Onze Club niet haalde

SVN'69 en Vitesse'63
Vitesse'63 was in Nijeveen te sterk voor SVN'69, maar de goal van de thuisclub was weergaloos © twitter SVN'69
VOETBAL - Het leverde SVN'69 geen driepunter op en zelfs geen gelijkspel in de wedstrijd tegen Vitesse'63 in de zaterdag 3e klasse D, maar de goal van Chris Timmerman had zeker een punt verdiend. Helaas was de camera van Onze Club gisteren niet aanwezig, dus bij deze een kleine compensatie en vooral een breder podium voor die heerlijke treffer.
Bij de stand 0-1 (treffer Aron Westert) kreeg linksback Timmerman in de 19e minuut de bal aangespeeld op zo'n 35 meter van de goal. Hij maakte een paar passen naar binnen en besloot toen om maar eens te schieten... (bron: David Leeuw)
Natuurlijk hoopte de thuisclub dat de goal een boost zou geven op weg naar de eerste zege van het seizoen, maar die kwam er niet. Na rust was het opnieuw Westert die scoorde voor de formatie uit Koekange, waarna Sander van Dijk de eindstand op 1-3 bepaalde.
SVN'69 staat na vier wedstrijden op plek 12 in de 3e klasse D. Vitesse'63 bezet de vierde plaats met 9 uit 4. Koploper in deze klasse is Nieuwleusen met 12 punten uit vier wedstrijden.
Hebt u toevallig ook een weergaloze treffer gefilmd op één van de Drentse velden? Of een hilarisch moment, dat een breder podium verdient? Laat het ons weten. Mail de beelden naar sport@rtvdrenthe.nl