FC Emmen Podcast #12: 'Bij Emmen is het na een nederlaag gezelliger dan bij Heerenveen na een zege'

In de 12e FC Emmen Podcast van het seizoen ontvangt René Posthuma, naast de vaste analisten Dick Heuvelman en Niels Dijkhuizen, technisch manager Michel Jansen. De 55-jarige Vriezenvener verruilde afgelopen zomer SC Heerenveen voor een nieuw avontuur in Emmen, in een nieuwe rol.

"En daar heb ik nog geen moment spijt van. Het zou misschien anders zijn als er onlogische dingen zouden gebeuren, maar dat is niet het geval. Natuurlijk is er wel eens een verschil van inzicht, over een speler bijvoorbeeld, maar in grote lijnen denken we gelijk", aldus Jansen.

De nieuwe technische man gaat in op zijn rol naast Ronald Lubbers (hoe lastig is dat naast zo'n bepalende man?), over de komst van twee geblesseerde spelers (Peet Bijen en Reda Kharchouch) en over eventuele versterkingen tijdens de (korte) winterstop.

Qua nuchterheid past Jansen prima bij FC Emmen, alhoewel hij wel even moest wennen toen er na een nederlaag groot feest werd gevierd in de sponsorruimte. "Dat was wel even wennen ja. Mijn dochter, die toen mee was, typeerde het wel treffend. Ze zei: 'Bij FC Emmen is het na een nederlaag gezelliger dan bij SC Heerenveen na een overwinning'."

FC Emmen Podcast KKD #12: 'Bij FC Emmen is het na een nederlaag gezelliger dan na een zege'

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

| iTunes / Apple Podcasts | Google Podcasts | Stitcher | Spotify | TuneIn |

Meer over dit onderwerp:
voetbal podcast FC Emmen sportcast
Deel dit artikel: