Jos Verstappen keert terug in autosport met deelname aan Drenthe Rally

211025_verstappen
Jos Verstappen en z'n zoon Max © ANP
Jos Verstappen keert in Assen terug op het racecircuit. De voormalige Formule 1-coureur en vader van Max Verstappen zou eigenlijk in januari volgend jaar zijn rentree maken in de autosport, maar hij is van plan om 27 november al in actie te komen als de Jack's International Drenthe Rally op het TT Circuit wordt verreden.
Dat weet De Telegraaf, die met Verstappen sprak.

Druk in training

Verstappen beschikt al over een rally-auto, waarmee hij kan deelnemen aan de Drenthe Rally, die de afsluiting vormt van het Open Nederlandse Rally Kampioenschap van dit jaar. Tijdens de race staan op zowel verhard als onverhard terrein drie keer vier races op het programma. Verstappen is druk in training voor de wedstrijden en pakt het professioneel aan.
"Ik ben al zeven kilo afgevallen en loop iedere ochtend hard", laat hij aan het dagblad weten. "Het wordt voor mij de eerste keer dat ik race met een navigator naast me. Ik heb er echt heel veel zin in en heb gemerkt dat ik rally heel erg leuk vind. Het is heel onvoorspelbaar."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.