FC Emmen Podcast #13: 'Met Dick meer mans!'

FC Emmen Podcast
FC Emmen Podcast #13: Met Dick meer mans © RTV Drenthe
In aflevering 13 van de FC Emmen Podcast wordt stilgestaan bij de 2-1 overwinning van FC Emmen op Roda JC. Het was niet goed en eigenlijk had Roda JC meer verdiend, maar daar maalt het panel niet over. "De punten zijn op dit moment belangrijker dan goed voetbal."
Ook schakelen we nog even naar De Oude Meerdijk. Niet met trainer Dick Lukkien, die ziek thuiszit, maar met assistent-coach Casper Goedkoop, die Lukkien als interim-trainer twee keer verving en tweemaal won. Toch hoopt Goedkoop dat Lukkien morgen in Volendam op de bank zit, want zo zegt de assistent: "Met Dick meer mans." Overigens laat Goedkoop niets los over spelers die tegen de Volendammers rust krijgen. "Dat ga ik eerst met de spelers bespreken, maar alles is mogelijk."
Gasten
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Casper Goedkoop (assistent-trainer FC Emmen)
Presentatie
René Posthuma
FC Emmen Podcast KKD #13: Met Dick meer mans

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.