CH De Wolden bindt nieuwe internationale jeugdwedstrijd

PAARDENSPORT - CH De Wolden heeft een nieuw evenement binnengehaald. Het internationale jeugdtoernooi CSIO voor Children, Young Riders & Juniors komt naar het paardensportterrein in Veeningen.

Het evenement wordt van 1 tot en met 5 juni gehouden. Het bestuur ziet de komst van het jeugdtoernooi als een logisch vervolg op het Europees kampioenschap voor kinderen, jonge ruiters en junioren dat in 2019 werd gehouden.

CH De Wolden heeft al langere tijd de wens om meer concoursen van hoog niveau te organiseren. "Het is voor ons weer een mooie gelegenheid om op internationaal niveau te organiseren", zegt bestuursvoorzitter Michel Broek. "We hebben inmiddels de kennis in huis en ook onze fraaie accommodatie leent zich er prima voor. Daarnaast hebben we na afloop van het EK voor de jeugd van alle kanten complimenten gekregen. Reden om op die in 2019 ingeslagen weg verder te gaan."

CH De Wolden

De week voor het CSIO wordt in Veeningen een internationaal tweesterrenconcours gereden (25 tot en met 28 mei). Na twee jaar op rij niet door te zijn gegaan vanwege corona staat het reguliere Concours Hippique De Wolden voor 2022 weer op het programma en wel van 14 tot en met 17 juli en van 21 tot 24 juli.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Veeningen CH De Wolden Paardensport
Deel dit artikel: