E&O heren hard onderuit bij Hellas, Dames winnen ruim

Hurry-Up E&O Handbal
Hurry-Up E&O Handbal © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - De heren van E&O hebben in Den Haag de tweede nederlaag van het Eredivisieseizoen geleden. Op bezoek bij Hellas werden de Emmenaren met een eindstand van 33-22 weer naar huis gestuurd. De vrouwen deden het in de eerste divisie een stuk beter. Daar werd met 32-27 gewonnen van directe concurrent Westsite uit Amsterdam.
De mannen van E&O stonden voorafgaand aan de wedstrijd zaterdagavond nog op de gedeelde derde plaats met twee punten voorsprong op Hellas. De thuisploeg maakte echter korte metten met de Emmenaren. Door de nederlaag zakt E&O naar de zevende plaats in de Eredivisie en komt Hellas langszij. Koploper Houten bleef opnieuw ongeslagen en heeft inmiddels 5 punten voorsprong op E&O.

Spannende competitie

De dames van de Emmer club staan na gisteravond op de achtste plaats in de stand van de eerste divisie, na de 32-27 zege op Westsite. De verschillen onderling zijn echter miniem. Vier teams staan bovenaan de ranglijst met 10 punten, gevolgd door vier teams met 8 punten. Het verschil van E&O met de koploper PCA/Kwiek is slechts twee punten.
Aankomende woensdag mogen de dames alweer aan de bak in de bekerwedstrijd tegen Cometas uit Leeuwarden. De heren hebben een weekend vrij en komen 13 november weer in actie in de thuiswedstrijd tegen Arnhem.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.