Almeloër (45) verdacht van misbruiken meisje (7) op camping Ees

rechtbank_stockfoto_detailfoto
Volgens de officier van justitie heeft de man bekend © RTV Drenthe / Kim Stellingwerf
Een 45-jarige man uit Almelo heeft op 2 augustus dit jaar in een toiletgebouw op een camping in Ees een 7-jarig meisje betast. Hij trok daarbij haar onderbroekje uit en nam dat mee. De man heeft bekend, zo bleek op een inleidende zitting Assen.
Het meisje sloeg direct daarop bij haar ouders alarm. De politie bekeek de camerabeelden en de auto van de verdachte kwam daarop voor. Via het kenteken kwamen ze bij de man uit. Hij werd kort na het incident aangehouden. In zijn wagen lag het onderbroekje van het meisje. Hij was geen campinggast, zei de officier van justitie. De man gebruikte zijn auto als onderkomen.
Op de telefoon van de man vonden de agenten kinderporno en de man zit vast voor verboden wapenbezit. De verdachte en zijn advocaat verschenen niet op deze korte zitting. De inhoudelijke behandeling staat gepland op 3 februari. Tot die tijd blijft de man in voorarrest.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.