HODO wint in blessuretijd en verlengt contract met Eric Prins

HODO speelde tegen Dwingeloo in de beker
HODO wist niet te winnen van USV (archieffoto) © RTV Drenthe/René Posthuma
VOETBAL - HODO deed vanavond goede zaken door het inhaalduel met USV te winnen. In Hollandscheveld eindigde de wedstrijd in 1-0. Sander Danes scoorde, in blessuretijd, de winnende treffer. Na afloop maakte de thuisclub bekend het contract met trainer Eric Prins te verlengen.
Door de overwinning verstevigde HODO wel de koppositie in de zondag 3e klasse D. De ploeg van Prins heeft, na zeven wedstrijden, nu vier punten meer dan Oldeholtpade (16 om 12 punten).
De wedstrijd was niet echt boeiend. Beide ploegen creëren weinig kansen, zodat de wedstrijd leek te eindigen, zoals hij begon. Maar in blessuretijd was het Sander Danes die de koploper drie punten bezorgde.

Eric Prins verlengt

Na afloop van de wedstrijd maakte HODO bekend dat het contract met trainer Eric Prins met twee jaar wordt verlengd, met een optie voor een derde jaar. Prins is sinds het seizoen 2020/2021 trainer van de ploeg uit Hollandscheveld en blijft.