Dany nog altijd vermist: Veteranen Search Team zoekt mee

Politie Emmen
Politie Emmen © RTV Drenthe / Rien Kort
De 33-jarige Dany is nog altijd vermist. De man uit Meppel is sinds vrijdag 23.30 uur niet meer gezien.
De politie zegt zich ernstig zorgen te maken. Vandaag wordt verder gezocht naar de man. De politie krijgt daarbij hulp van het Veteranen Search Team.
De Meppeler werd vrijdagavond voor het laatst gezien in de wijk Haveltermade. Hij was lopend vetrokken, zonder jas en zonder schoenen. Hij draagt waarschijnlijk een zwarte Nike-trainingsbroek en een zwart T-shirt met korte mouwen. Op de linkerborst zou een wit rond logo te zien zijn.

Wat is het Veteranen Search Team?

Het Veteranen Search Team helpt de politie bij het zoeken naar vermiste personen. Het team doet dat alleen op verzoek van de politie. De stichting telt zo'n tweeduizend getrainde vrijwilligers. Volgens de stichting hebben de veteranen een andere kijk op het terrein, vanwege hun ervaring als militair.
Het lichaam van de man is dinsdagmiddag 7 december in Meppel aangetroffen. Sindsdien hebben we zijn foto en achternaam weggehaald.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.