Veel kilometers, veel doelpunten: Hurry-Up boekt grootste seizoenszege

HANDBAL - Hurry-Up heeft de verste wedstrijd in de BENE-League met groot verschil gewonnen. Tegen AtomiX uit het Belgische Haacht werd de dikste seizoensoverwinning geboekt: 25-41.

Voor rust speelde Hurry-Up sterk. "Bij 3-8 namen zij al een time-out. Uiteindelijk gingen we bij 12-26 rusten", vertelt trainer/coach van Hurry-Up Joop Fiege.

"De dekking heeft heel hard gewerkt vandaag. De jongens hebben er ondanks de lange busreis veel energie in gestopt. Complimenten", aldus Fiege. Van Zwartemeer naar de hal van laagvlieger AtomiX is vier en een half uur met de bus.

René Jaspers

Na de pauze kwam de zesde zege van het seizoen niet in gevaar. Linkerhoekspeler René Jaspers kroonde zich ten noorden van Brussel tot topschutter van de bezoekers. "Hij maakte er minstens elf", besluit Fiege. "Met dank aan de verdediging."

Linkerrijtje

Door de riante winstpartij over de grens komt Hurry-Up vlak voor het einde van het kalenderjaar het linkerrijtje van de BENE-League binnen. De oranje-zwarten hebben na vijftien wedstrijden veertien punten en bezetten plek zes.

Meer over dit onderwerp:
Handbal Hurry-Up BENE-League Zwartemeer
Deel dit artikel: