FC Emmen - Helmond Sport definitief van de baan

FC_Emmen_stadion
FC Emmen - Helmond Sport gaat definitief niet door © Fred van Os/RTV Drenthe
VOETBAL - Het hing al even in de lucht, maar de wedstrijd tussen FC Emmen en Helmond Sport gaat vanavond definitief niet door. De KNVB bracht even na 11:30 uur een verklaring uit dat de wedstrijd niet doorgaat.
'De wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen FC Emmen en Helmond Sport van vrijdag 14 januari (20.00 uur) gaat niet door. Vanwege een groot aantal positieve coronatests en geblesseerde spelers kunnen de Brabanders geen team op de been brengen. Helmond Sport heeft aangegeven daarom deze wedstrijd niet te kunnen spelen', laat de KNVB op haar website weten.
Het is nog niet duidelijk wat de gevolgen van het niet doorgaan van de wedstrijd zullen zijn. De voetbalbond laat weten dat de komende weken bekeken gaat worden wat er met de wedstrijd gebeurt.
FC Emmen is teleurgesteld dat de wedstrijd niet doorgaat en wenst dat de spelers van Helmond Sport spoedig herstellen. Verder wacht de club de beslissing van de KNVB af.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.