Vermoord echtpaar naar Dwingeloo

Ann en Robert Klaarmond werden in hun huis in de Turkse regio Antalya vermoord .
Ann en Robert Klaarmond werden in hun huis in de Turkse regio Antalya vermoord .
DWINGELOO - Het in Antalya vermoorde echtpaar Klaarmond wordt maandag begraven in Dwingeloo. Twee weken geleden werden Ann en Robert Klaarmond in Turkije vermoord in hun villa.
Sinds een jaar leefden ze daar, nadat ze jaren in Leggelo hebben gewoond. Ann Klaarmond was jarenlang onderwijzeres op de scholen in Diever. De politie in Turkije heeft nog altijd geen verdachte op het oog van de dubbele moord.
In eerste instantie leken de moorden te zijn gepleegd met een vuurwapen, maar uit onderzoek is gebleken dat het stel is doodgeslagen met een klauwhamer. De politie gaat uit van een uit de hand gelopen roofoverval. De kluis stond open, maar toch lijkt er niets uit de villa te zijn meegenomen. De politie kijkt nu of de bankrekeningen van de slachtoffers zijn geplunderd. Het echtpaar Klaarmond woonde in een villa in het Zuid-Turkse plaatsje Yesilbayir, in de regio Antalya. Ann werkte voor hun pensioen als kleuterjuf, Robert was ingenieur. Ze waren bezig met de verbouwing van hun huis. Hierdoor waren dagelijks klusjesmannen en schilders te vinden in en rond het huis

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.